Wednesday, July 30, 2008

welcome to the world our 1st child~~Dania Ziyad


Salam and hi 2 u all...
Ini laa rupa buah hati kami yang selamat lahir pada 16/5/08 pukul 10.00 pagi di Kelana Jaya Medical Centre, Kelana Jaya. Maaf lah sebab terlambat post pasal kelahiran anak kami. Ini adalah percubaan kali ke-3 untuk saya menulis blog. Hahhaa...tersangat lah teruk sebab memang jenis malas nak menulis kan. Sian Dania sebab dapat Ummi yang malas nak menulis dan bercerita. Tapi bila dah ada anak rasa sayang pulak kalau kita tak merakamkan saat2 manis bersama. Harap2 lepas ni Allah permudahkan untuk saya menulis blog ni.

2 comments:

lydzar said...

hehe sama la..sayang sgt kalo tak capture all the moments since ada anak ni..aku pon aktif fotoblogging tu since hannah lahir la..kalo tak, mcm malas2 jer nk update selalu

Hernee Nazir said...

hi..ur daughter's b'day same with my b'day..16/05..hehehe..