Wednesday, November 12, 2008

Dania in her Belang mode

Owh..Lihat lah perut saaaayyaaaaaaa

Baba, kalau dekat lagi nanti Dania gigit. Ggggrrrrrr...

Hey Ummi. Jom kita jalan2 cari pasal nak?

Erk..Dania lapar la Ummi, bila bole Dania mamam ni?

Aaagegegegege...

Dania, senang diri jaga sedia!

Enjoy da piccas! ;)

7 comments:

ir_kausar said...

aku geget jugak si dania nihhh...comel glerrr

ummi mien said...

gigit jgn tak gigit

Piza said...

Dania has such a beautiful eyes....aku sukeee!!!

nadineZuharra said...

comeynye dania..matenye bulatt!dania dah pandai watpe skang..?dah leh merangkak dah..?

ummi mien said...

dania dah bole meniarap, menyusur ke depan, pastu pusing2kan badan dia. Merangkak tu belom lagi. semalam kantoi dia cam nak merangkak.hehe..dah angkat badan tapi bontot tak leh angkat. pastu dia geram dia tonggeng bontot dia. tapi badan plak tak angkat. may be she is in a little bit confusing lagi kot cane nak merangkak.hahahaaha..

yabeet said...

sy sgt suka dania...sila anta g audition...bole wat duet lebey...hehehe

cneo osman said...

mien sangat comellahh dania niehhh