Tuesday, February 14, 2012

dh kemas tapi cam tak kemas

euwww...dah lama tak berblog. bila nak google blog sendri bole plak terhinggap di blog Abby Abadi. apa kes? hahaha...tak penah2 den baca blog artis tetiba arini bole plak terbaca.

adooii...sebenarnya mood nak buat keja masih tegar lagi walaupon opis dah tunggang langgang. pening kepala aku dah ni. tengok gaya bos memang dah 150% bagi signal suruh stop wat keja. taaapii next week nak amek cuti 2 ari sebab nak pindah rumah. penat wwoo...sana sini pindah.

siyes dokumen unit aku mmg banyak. kira punye kira ada la nak dekat sebulan mengemas. tapi tak abes2. muahhaha...nak wat cane beratus2 projek kena handle. macam2 sampah mak nenek kitorang jumpa.bila belek2 rasa nostalgia jugak. hehehe...ye la zaman2 kena cop jadi projek sakit. teringat2 situasi kalut. haaaiihh...pastu tengok nama kengkawan sambilan yang dah berenti. ada jugak nostalgia kat situ. adesss...

ok la back to work. mood mengemas dah sampai. see ya!

1 comment:

dbalkis said...

apa cite blog abby tu. aku ni ha nk blaja dok menyinggah must read (blog kawan2 je) dah dekat 30min. hehe..x le melarat melawat semua blog..pengsan aku melalak asgmnt x siap nanti..