Tuesday, April 24, 2012

Yang Baru

Segala-galanya baru bermula Feb lepas.

Opis baru.

Rumah baru.

Taska baru.

Dan semestinya kehidupan yang baru.

Yeah sangat mencabar buat keluarga kecil kami.

Sbb kehidupan sebelum ni sangat la menyenangkan dan selesa.

Ohh...byk ceritera yang nak ditulis tapi masa sangat menghambat.

Apapun dis coming May is our family getaway. May is my fav month for travel.

Baru pasan every May ada je agenda jalan2 cari pasal.

Next update kita cite psl cuti2 ke KK ye.

3 comments:

Hot Mummy said...

Jemput masuk... http://www.hotmummyshop.com
Koleksi tudung dan baju tidur yang seksi....

Potai said...

Salam... family sihat? pindah mana lak hang mien? Suda bli rumah sendri ke? Kalu macam tu TAHNIAH!!!! Bila nak buat kenduri hehehehehe....

ummi mien said...

incik potai, pindah dkt2 sini jugak. nanti bila jemputan sampai jgn tak datang plak ye. insya-Allah sume dlm planning lagi. tggu zaid ni haa wiken asek bz manjang.huhuhu...