Thursday, June 26, 2014

hunting for wood and steel furniture

haa...

selepas lunch di Jibby & Co, terus jatuh chenta dengan perabot kayu cium besi nih. heh

siyes...sangat suka sebab nampak ringkas dan klasik dan tradisional dan aaargghh... cuma tang kayu tu nak kena jaga.

mata I ni dah blink2 dan teruja nak menukar perabot. cadangan asal nak guna kayu pallette je.

tapi rasa ragu2 dengan keutuhan kayu pallette ni. ceh dah macam structure eng plak. plus I ni suka simbah air masa mop lantai, jadi rasanya kayu pallette ni tak berapa sesuai dengan hobi I yang satu itu. adoi la. confirm kembang punye kan.

jadi bila tengok perabot di Jibby & co tu memang terus tangkap cintan lah. siap tanpa segan silu tanya owner kat mana dia beli perabot tu.hahaha... dengan tenang Pn Marina tu jawab, semuanya saya design sendiri. syiiookknya

ok. tak mo cite banyak. tunggu je la ye entry yang impian ini menjadi realiti.

future reference:

Jibby & Co, Empire, Subang
Wood & Steel, The Strand, Kota Damansara


1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)