Friday, February 26, 2010

Satu Hari Di Genting Highland

Owh...at last sampai jugak kaki aku ni ke Genting. sebenarnya malu gak nk ngaku. kalu korang nak tau ini le fes time aku naik Genting Highland. hihihi...Kira Dania ni lagi advance dari Ummi dia. kecik2 dah merasa jalan merata2. trip kali ni bukan famili kitorang je, hubby ajak skali kawan dia, Nyot dan gf. sebab Nyot ni penah keja situ jadi sume port kat Genting tu dia dah hafal.
Sebenarnya aku tak prepare langsung nak g trip nih. ngan Dania main pakai sweater yang tangkap muat, pastu ngan aku plak yg langsung tak beli sweater. huhuhu...pastu bekal makanan rilek je tak bawak pape. nasib baik la seblom naik tu kitorang dh isi perut kenyang2 kat McD Genting Sepah.
Alhamdulillah Dania mmg budak kecik yang sgt baik. dia langsung tak poo poo. kalu tak harus aku kelam kabut. cuaca masa kitorang pegi ni tak de la sejuk sgt. jadi aku bertahan je ngan baju long sleeve favret aku nih.
Dan bila dah bawak budak cinonet nih, tak dapat la Ummi dia nak layan game2 yg lasak2. setakat main menan bdk kecik2 je. huhu...

Dania masa tengah lepak kat Old Town White Coffee

Baba yang Comot

Dalam tren


Pic yang aku paling suke! muka Dania yg sgt cheky.








6 comments:

~ZuE~ said...

dania dh besar!!! hehe..yg ummi dania ni senyap smpi kesudah ape kes?huhu..bz sgt ke weh

dbalkis said...

aku sangat suke jugak gamba dania yang ko suke tu..ko dah bli camera baru ek?

ummi mien said...

zue: yup. sangaaaat bz. huhu...nk wat cane. nanti dh bersalin sms aku tau. nk visit sblom ko balik ganu.

dayang: yup. yg ni nikon d300. kalu x de kamera x feel aar jalan2 cr pasal nanti. hehe...

R-B-I said...

oh rambut dania sudah panjang okeh...dimana kau beli sweater mickey dania itu?Mesti maryam suka sebab ada mickey...

cneo osman said...

dania tak takut naik kabel car ker?

ummi mien said...

ujie, maryam suka mickey? comey nyea. dania spt besa maseh tiada perasaan. pki la baju gambar ape pon. hihihi...

cneo, dania tak takot pon. lagi dia enjoy ada la.