Wednesday, February 10, 2010

Aku yang Psycho

Korang penah tak kekadang tu ada perasaan cenggini;

1. Bila memandu sorang2, handbag semestinya taruk kat seat sebelah tapi kat carpet kaki sebab takut peragut pecah cermin keta kalu kantoi beg tu cun2 taruk kat seat.

2. Bila beli hand luggage, mesti sibuk cari yang tak de poket. strictly no poket OK. tak de makna nak letak segala passpor ke hapa. sebab kan mesti aku pk takut ada sindiket dadah yang sabotaj aku p letak dadah tu dalam poket hand luggage. kalu luggage bagak yang masuk dalam kapal tu laaagiii la aku mmg tak moh poket. hahahaa...korang ada rasa tak cenggini?
aku dapat feeling ni pon sbb jadi phobia bila baca berita kes yang cam tak sedar bila masa plak dadah ni jadi hak milik.huhuhu...mintak dijauhkan.

3. Bila park keta kat shopping complex, mesti tak moh jauh dari pandangan orang. dan jauh dari tempat parking motor.takut nanti kena peras ugut ngan mat rempit.

ceh 3 je list aku. tak de la psyko sangat kan. hahahha...

3 comments:

alifah@along said...

mmg phsycho...apapun, nasihat berguna dari min..tg min..hehhehe

dbalkis said...

weh..ko buat aku psyco..aku tak penah pk cenggitu esp pasal luggage tu..akunye luggage semestinya ada poket sebab aku slalu sumbat telkung/selipar/paper kat ctu..takot siot sekali ada dadah..

オテモヤン said...

オナニー
逆援助
SEX
フェラチオ
ソープ
逆援助
出張ホスト
手コキ
おっぱい
フェラチオ
中出し
セックス
デリヘル
包茎
逆援
性欲