Wednesday, January 20, 2010

Satu Hari Di Taman Burung Kuala Lumpur

Hooraay!

Finally we made a trip to KL Bird Park.

ngeh ngeh ngeh ;)

sblom ni asek cancel je trip nih.

sepatutnya manyak piccas. tapi tak sempat le nak upload.

enjoice!


yg ni bukan tangan dania, dan bukan juga tangan aku. of course la kan. suda terang lagi jelas itu tangan budak sek rendah. hehe...niat di hati nak suh dania yang bagi makan, sekali cancel. dania punye jerit takut tengok burung tuh. hampess...


gambar yang tak berapa menarik sangat. tapi ok le kot. janji ada trademark sangkar burung tu.


gambar Dania selepas Baba edit

3 comments:

R-B-I said...

oh kami tak sempat lagi nak pergi bird park, asyik cancel jek...bilalah boleh jumpakan dania ngan maryam kan...

ummi mien said...

maryam suka binatang ke? dania ni sume penakut. kesudahannya terpaksa dukung dia sepjg trip. penat satu badan.

Potai said...

salam.. cantik gambo.. abg baru beli kamera ke? kamera ari tu mcmana? dah arwah ke? langsung tak jumpa?...