Tuesday, January 5, 2010

Owh...bahagia nye idup bila dapat berblog

Ekceli, tak tau nak tulih pe.

Tapi sebab hati gumbira sangat bole blog, jadi suka hati je upload piccas yang ada dlm pc.

Gambar kat bawah ni sume masa p out station ke Kedah, Penang dan Perlis.

Seronot sebenarnya g out station nih.lebey2 lagi ke belah Utara.

Heaven dengan makanan dan pemandangan.

Orang kata vacation with gomen money.

Sebab tu la i tak perlu spend duit nak melancong sebab every month pegi out station dah membantu release tension di opis.

Tu blom lagi p jauh2. hehe...

Kalu keja kat swasta dulu, jgn harap le dapat peluang cenggini.

Pic tak de la menarik sangat saje2 je letak.

Luv:Scenery


Kawasan bendang yang hijau. Kalu bernasib baik bole jumpa bangau.

Luv:Teammates


My klik yang sama2 jaga projek. Tapi skang dah berpecah. Sgt tak syiok bila jln2 cari pasal sensorang.

Luv:Meet up my old fren

Ni kawan saya, Nurhidayah@Zuhila. Sejak abes skolah langsung tak de peluang jumpa dia.
Tau2 jumpa kat Kedah. hehe...


A part of her achievement. Dapat beli keta!


Uhh...sebenarnya tak suka sendri pic sendri amek. tapi dah tak de orang laen dah. layan je la.

Luv:The Foods




Sumenya seafood yang fresh. Tempat makan yang wajib: Tanjung Dawai.

11 comments:

Piza said...

wah..sonok jalan2...ko jumpa zuhila kat ne? its so nice meeting up old frens..ko kat jkr putrajaya kan? lets meet up b4 aku meletop in feb/march!

..::daria::.. said...

syoknye jenjalan mien..sambil menyelam minum air..hehe

dh lama x dgr cite zuhila..keje kt kedah dh skang rupanya dia..

dbalkis said...

woit...syiok ye berjalan free?nanti la ko sampai satu masa ko dah tak nak jalan free lagi tau..lebih baik tido kat umh ngn baby...

-inay- said...

mien,mcmane ko bole terjumpa ila??
bagus system gps ko nih

alifah@along said...

isk3...teruk betul staf kerjaan ni..hehhehee....mcm la i tak pernah buat...hahhahaa..alang2..kesian damia, duduk sorg, mummy dia jalan2...eeeee tak baik tau..

cneo osman said...

abis ko promote kete zuhila ;)...aku tak pernah naik lg kete dia ...hihi

azya said...

apa citer zuhila?? tu la beet, bagus tul system gps mien ni, aku ni jgnkan cap ayam, cap itik pun tak tentu lagi.

yatz said...

CHOGEM = cheap holiday with government money. . besh kan?

This is .... said...

sedapnya tengok makanan2 tu.. huhu

ummi mien said...

piza: aku kat kkm, parcel e. dh jd staf kkm. tak de kaitan dh ngan jkr.ok je nak jp. nanti aku call ko ok.

noma:a ah. dh jd org kedah. aku tau pon dari kak danor masa terserempak kat airport. hehe...

dayang:mmg la rasa tak best sbb jauh ngan baby. tp kdg2 ok gak sbb bila lagi nk ada masa utk diri sendri kan?

yabeet: jumpa tepi jalan. hihi...

along:tak pe. aunty along kan ada. bole tlg tengokkan dania masa ummi dia jln2 cari pasal.

cneo:mesti la promote.hehe...saja nk bagi ko jeles.muahhaha

ani:cite zuhila?panjang ceritanya. nanti penuh blog aku.

yatz:best sgt! betol2 terapi.

tagskie said...

hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/