Tuesday, June 8, 2010

bye bye...


Korang rasa apakah benda alah di atas?

yeah...btol. P U T I N G

ini le koleksi puting Dania.

ini pon ada yang dah buang.

hehe...alkisahnya Dania dah tak layan puting ni lagi.

alhamdulillah Dania dah stop layan puting seblom umor 2 tahun.

Ummi nye dah risau bila tengok gigi Dania tu dah jadi ala ala toott. hihihi...

papepon tahniah Dania kerana bebas dari puting.

2 comments:

lydzar said...

congrates dania! tak comey lah hisap2 puting nih :)

kakak hannah bebas puting masa 4bulan, hadif pulak langsung tak kenal puting :D

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

bagus la tu dania..mmg payah nak 'break off' dgn puting tu..dulu anak lin, didi pun ada gak..dia panggil 'bibit'..haha pujuk2, nak masuk 2 tahun tu, ok dah..:) nasib baik dhini x nak puting, tp dia thumb suck!adoiyaiii..yg ni blum berpisah lagi..hehehe

p/s:mien..link me back kay.. :)