Monday, June 21, 2010

Kenduri Maya@ Jeumpa D'ramo, Bangsar

Terbelit lidah tak nak sebut nama tempat tuh?
hehehe...
maksud di sebalik nama guest hse tu ialah 'berkumpul di serambi' dalam bahasa Acheh.
guest hse yang canteek bangat ni milik pak sedara pengantin pompuan. terima kasih puan maya ye sbb sudi jemput kami anak beranak ke majlis ini. merasa gak aar masuk umah antara yang eksklusif di Bangsar. papepon kalu nak shoot yg menarik cuba la google nama umah ni. looks like dah macam2 event orang penah buat kat umah ini.
kepada puan maya dan en suami,
semoga berbahagia hingga ke hujung nyawa.


Testing dolu...

Antara yang turut hadir; ini pun banyak yang dah balik

the ladies

Nujumul Aishah n Dania Ziyad

Pose Yang Wajib

Amri, Azrul, Nujumul Aishah, Azrul's wife, En and Pn Pengantin, and Us

Mr Hora Hora, En Pengantin, Pn Pengantin, Cik Hora Hora, Mrs Hora Hora

4 comments:

-inay- said...

comelnye dania rambot panjang pakai gaun.....

not a serious blogger said...

comelnya dania

nanin said...

lah, mien.. takde gamba penuh Jeumpa D'ramo ni ke.. teringin nak tengok deco dia.

ps: dania makin cunn.. :D

ummi mien said...

yabeettoo n k syida: comel tapi garang. jaga2 ye.

nanin: kan i kata bole google. ada blog tulis psl tempat ni.