Saturday, July 3, 2010

A simple celeb but yet memorable

Ampun ye Dania. Lambat betol Ummi buat entry pasal beday Dania nih. semenjak keja ngan gomen nih mmg langsung tak de masa untuk update blog ni. tambah2 lagi la ngan untuk preparation besday Dania. kalu dulu masa Dania umor setahun kita sambut kat restoran seafood dan kek besar(tempah khas lagi OK) ngan family Ummi. tapi tahun ni Ummi tak prepare apapun sayang. bukan pe poket Ummi dan Baba dah rabak. Nak wat cane minggu besday Dania tu peti sejuk kita tu dah rosak. Melayang la beberapa riban. huhu...dan masa pon terbuang dengan mencuba untuk repair tapi akhirnya terpaksa gak beli baru. spoil betol mood kitorang masa tu.

Tapi kita sambut gak. cuma secara kecilan saja. kek pon kecik. beli 2 potong sebabnya peti sejuk rosak tak de tempat nak simpan. muaahahha...jadi 16.05.2010 tu kita merayau segenap pelosok putrajaya dan bangi untuk cari tempat yang kununnya spesel. Last2 langsung tak dak dan salahkan Ummi kerana tidak menggoogle seperti besa. huhu...ye la semangat dah hilang bila dah cenggitu. Kita pon berlabuh kat restoran san francisco. menu sume western, order sphagetti dan end up 0 thumbs up. tak sedap langsung!

anyway kitorang enjoy bila tengok Dania betol2 teruja dengan kek dia. hahaha...enjoy da piccas.


Dania with our hero

Yellow n red
'2'
Fuh...fuh...fuh...phew!
Ngap...Ngap...Ngap
Nyum...Nyumm...Nyyuumm...

p/s: sepatutnya gambar i ada tapi ntah nape ngan internet ni. tak dapat le nak upload. btw, we are looking forward to organize a party for her. harap2 masa mengizinkan. insya-Allah.

5 comments:

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

Happy 2nd bday dania..wats ur wish..??haaa...nak adik..?hehehe takpela mien, dugaan la tu nama nye..dania pun blom pandai request lagi..tgk dia happy je, ok sgt dah tu tgk anak senyum kan! :)

R-B-I said...

hepi bday Damia...chubbynya pipi dia,nanti jangan lupa datang bday MJ tau nanti MJ jemput officially...

lydzar said...

happy bday dania!

geram aku tengok pipi dia

ummi mien said...

lin: tq lin. dania tak moh adik. bila org tanya dia geleng kepala. dia tak nak kongsi ngan org lain. kecik2 dh pk jauh.

ujie:hehe...mesti la wajib dtg. buat party yg over gediks ye. tahun ni tema kaler apa plak?

che'li:hehe...pipi yg ranum.

erin emariza said...

dah besau bdk nie..dia kuat nangis lagi tak?hehehhe