Sunday, June 2, 2013

alahai...

Salam semua...

Barulah dapat berceloteh dalam blog nih. Rasa dah bosan plak nengok skin nih. Sebab dah lama tak berblog bukan setakat masa tak mengizinkan, taaappiii sebab besar adalah kat opis dah tak boleh nak posting apa2 dah.tak tau la sejak bila PTM kementerian aku nih buat rule baru. dulu FB je skang ni dah melarat ke blog. kadang2 tu blog che det pon depa dah blocked. macam2 hal. alamatnya tak berasap berapi le blog aku nih. balik umah nak buka blog memang tak de dalam kamus hidup sebab kerja umah dah menanti.

Ini pon curi update kat umah mak di kelana jaya sambil2 buat kerja opis.hehehe...laptop pon ihsan abah punye.huhuhu...

sambung nanti...daaa

3 comments:

Siti Beutskin said...

Blog lame x update yer...:)

Potai said...

yea la.. blog dah lama update... ke dah beralih ke fb lak?

Nur said...

Salam puan,boleh ke sy dptkn fb puan
sy ade pertnyaan sbb Puan pernah alaminya