Tuesday, August 25, 2009

Salam Ramadhan

Alhamdulillah. Hari ini dah masuk hari ke-4 umat Islam berpuasa. Harap tak terlambat untuk ucap selamat berpuasa kepada kengkawan sume.

Semalam adalah hari pertama Dania Ziyad dihantar ke rumah pengasuh nya. Sebelum tu dah 2 kali buat visit dan inspection. hahaha...ye la nak besakan diri dia ngan suasana rumah pengasuh tu. Alhamdulillah hari pertama berlalu dengan baik. Akak tu cakap Dania pantang orang bagi makan dia telan jek. aiseh...tak malu btol anak aku nih. Pastu masa nak basuh yak yak, Dania bole plak nangis. Air kat Putrajaya ni lain macam sket. Sejuk yang amat. Tu yang Dania tak berapa tahan. Tak pe la. Belajar mandi air sejuk ye Dania. Jangan jadi orang bandar sangat. hikhikhik...

to semestarian, korang sume pegi majlis berbuka pose ahad ni?

aku still tak confirm lagi sbb bertindih plak nak balik kpg mertua. huhuuhuhu...as usual my hubby still insist nak balik umah mak dia. dan aku? maaaalllaaaaasssnyea. hahaahha...

4 comments:

-inay- said...

mien..aku pon balik kampung la

dbalkis said...

Mien, dah dapat quarters?

not a serious blogger said...

bila pindah putrajaya?

ummi mien said...

yabeet: owh ye ke? ala...kalu ko tak de tak best aar. tak cukup korum geng kejar dema.hikhikhik...apsal derang tak wat isnin ek?

dayang: suda. agak last2 min gak la. abes aku tekan org bph tuh. hehe...

kak syida: pdh 1 week b4 pose. tak silap 16hb arituh.