Sunday, September 5, 2010

Marathon Yang Terakhir...

Rasanya sume orang sibuk shopping untuk wiken yang akhir ni. Ye la next wiken dah raya. hehehe...Dan kitorang pon tak terkecuali.

Pergerakan ari ni memang slow abes. Mana tak nya Putrajaya ni ujan daripada malam tadi sampai la ke petang. Pegi pasar pagi pon lambat. Mandi pagi pon lambat. huhuhu...

Apapun dah tekad. kitorang musti shopping gak arini. Mana taknya baju dah siap bagai tapi tudung tak de, pastu sandal untuk Dania pon tak beli lagi.

Nak dekat kul 3 ptg baru kitorang gerak ke PKNS Bangi. Tahun lepas pon shopping tudung kat cni gak. Alhamdulillah sume yang kitorang plan dapat beli tadi. dan yang best nya beli barang yang dalam senarai sahaja ok! hahaha...

Balik je daripada PKNS tu Dania memang dalam mood happy je. mana tak nya perasaan dia begitu koya bila dapat beli sandal yang dia suka.hahaaha...sampai kan Dania bole tertdo atas keta toyo sambil pakai sandal baru. kelakar je tengok aksi dia tadi. alahai budak kecik ni. dan memang ari ni dalam sejarah Dania tdo petang. dan jugak berbuka pose tanpa dia kat meja makan. sunyi la plak bila si kecik tu tak de.

hai...saat ni dah terbayang2 rupa si kecik tu nanti d pagi raya.ok sambung cite kendian. la ni tengah sibuk nak berkemas2 sume baju yang dh dibeli. kepada korang sume, semoga kita dapat ketemu lagi Ramadhan yang akan datang.

3 comments:

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

lin pun nak kemas..tapi, baru je start, 2 orang budak kicik ni sibuk nak nolong..tlg tambah keje ada la kan! hehehe selamat hari raya mien..maaf zahir batin ye.. :)

nak duit raya utk dania, kena la dtg rumah aunty dulu ek.. :)

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

betul laaa..sama la..baru nak start kemas,bukak je beg baju tu,sara dah ready,elokk je die parking dlm tu..ciss..

mien,yg gamba ko tepek tu gamba anak ko pakai tudung dan topi eh?kompius aku..hahaha..

selamat hari raya utk ko dan family ye..sama mcm lin jugak,nak duit raya utk dania, kene dtg umah..hehehe..

ummi mien said...

a ah. tu sume dania sendri pakai. ntah hapa hapa. pki tudung pastu letak topi atas kepala. ngan tak pakai seluar nye. sengal!muahahah...

insya-Allah. raya kan sebulan. ada rezki kitorang sampai. anak2 korang memang sume aku tak penah jumpa dan cubit pipi lagi. bersedia la. hehehe...