Friday, October 15, 2010

Hari Yang Bahagia

Bestnya pagi ni. Best sangat. Sebab dapat cuci mata tengok katalog ikea yang baru.

Mesti la best kan kalu bab2 berangan dan koya ni. hehe...

Sori la ye I malas nak link2 kan. U all google je la.

Banyak juga produk dah turun rega. Dan banyak juga barangan Ikea dah ke arah 'selamatkan bumi'.

Nanti kalu korang baca, part aku yang paling touching skali kat page 18-19. tgk katalog pon bole touching. muahahaha...

owh kay. cukup masa dah. nak sambung keja plak.

3 comments:

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

ohhh..barang yg turun harga tu dah pun aku rembat 1-2 barang..ngeh ngeh ngeh...

jiwasintetik said...

tgk katalog pun boleh touching. adess....

ummi mien said...

ainie-tak aci nye. aku baru je rembat hardcopy dr mak aku. tgk online kat computer tak feel la.muahahaha...

ariiiieeep-amboi2. rajin2 sket update blog ko yg dh berabuk tuh.