Tuesday, May 5, 2009

Momen Yang Sangat Best

Ni aku nak share satu benda yang sangat best dalam hidup kami skang. Pasal Dania.

Dia dah pandai mandi bersama-sama ngan aku. hikhikhik...best kan? rasa seronok sangat bila tengok Dania dengan yakin nya berdiri pegang kat baldi sambil aku jirus badan dia. Pastu dah siap jirus Dania, turn aku plak mandi. Dania gelak gumbira sebab terkena air yang aku jirus kat badan aku. Pastu agak2 dah penat berdiri suruh Dania duduk. Mandi secara duduk pula ye. Pon Dania gumbira. Lepas jirus kat badan masing2 air yang ada kat lantai tu aku ajar Dania tepuk. Dan Dania sangat la hepi.


Aku kira aktiviti ini memang merapatkan lagi hubungan kami anak beranak. Harap harap aktiviti mandi dan main air ni bole develop kan lagi perkembangan otak Dania. Apa tunggu lagi? Aku nak google peralatan main air yang selamat untuk Dania. lalalalala~

6 comments:

azya said...

alaaaa...kawaiiiiinyerrr..comel sgt...
nak dania jugak...:(

zue said...

haha..bole ke ummi ajar dania tepuk2 air kt lantai..muahaha..mesti dania lg gedix skrg..masih takot lelaki ke..hehe..

Nadine Zuharra said...

bile ye nak jumpe dania nih.. aunty farra dah duk kl dah.. so bile2 free bolehla aunty p melawat dania n family yek..hehe
p/s:suh ummi tukau nickname aunty tu psl aunty tk duk bangkok laie dah..dah bergumbira di mesia :D

Mama Maryam said...

best kan...aku pun suka mandi ngan yam...skang kalau letak dalam besen atau baldi memang ditepuk2nya air tu...dah bleh bawak mandi pantai dah...

-inay- said...

mien aku nk join mandi ngan dania bole?ala,mcm xbiase mandi same kt kolah dulu

not a serious blogger said...

sila la letak gmbr dania