Wednesday, July 15, 2009

Car Tailing







Korang yang memandu keta nih, korang penah nampak tak satu jenis manusia yang suka mencucuk keta yang berada di hadapan keta dia?

Well...setiiiiaapp hari aku berhadapan dengan spesies manusia nih. Pastu siap naikkan lampu lagi. Kononnya dia sorang je la nak cepat. Taaaappiii yang aku cukup geram, lepas duk mencucuk orang tu, dalam 500m cenggitu elok je dia ke kiri nak belok ke selekoh lain. busuk punye orang. memang bikin aku panas hati jek ngan spesies manusia nih. rasa nak lempar je telur tembelang kat keta dia. dah alang2 hati ko busuk biar keta ko busuk sekali. oowhh...rasa bahagia yang amat kalu dapat wat cenggitu. hahahaahha...

10 comments:

Mimiamilia said...

mien,
akak kalau org duk cucuk, lagi la akak bawak keta lambat2..biar makin panas org belakang.hihihi

zue said...

ader satu lg jenis..mule2 beriye laa konon nk tunjuk terer cucuk2 org..pas dh lepas..konon laju laa..few seconds later, tetibe selowwwwwwwwwww mcm giler..mmg siot btol..huhu..

yatz said...

ape ke jahat sangat spesies cemtuh. . seb bek aku x pernah kne camtuh. . .

yatz said...

tapi kalo orang tak sabar² cemtuh selalunya aku wat emergency break. . hahaha. . .

ummi mien said...

kak mimi:beraninya akak!saya malas nk wat sebab tak kenal kan. ye la ntah2 samseng ke hapa ke. huhu...

zue: yup. mmg ada gak yang cenggitu tapi jarang la jumpa spesies sengal nih. Aku suka gelakkan mana keta yang poyo speed bila masa nak bayar tol je aku usha-Smarttag ke Tunai. Touch N GO sume org ada kan. kalu dia g tunai mmg aku gelak aar. tambah2 lagi kalu keta2 besar.hikhikhik...

yatz: kt kl/selangor ni macam2 ragam ko akan jumpa. tp serius aku surrender drive dlm KL. aku x suka. bole saket jantung !

mira edora said...

mien, kalu org cenggini cucuk ko lagi, ko bawak je se slow yang mungkin. baru padan muka.. aku pun selalu je slowkan keta bila kena kat org jenis tak sabar kat jalan yang tak sepatutnya..

not a serious blogger said...

yes mien, akak pon sama mcm kak mimi tu. lagi dia cucuk lg akak akan drive slow

..::daria::.. said...

kalo aku jumpa org mcm tu mien..
aku akan bg dia potong aku..
pastu..aku cucuk dia balik..hehe
ingt dia sorang je ada keta bole cucuk2..

auni said...

hahha mien, this entry is so like u. macam terbayang2 ko menceceh2 nak baling telur tembelang kat keta dia.hahahah

ummi mien said...

mirah, kak syida dan noma-bee: kamu sume sangat berani dan ganaz. hikhikhik...

mimi: hahaha...mmg pon. lalalala~