Sunday, December 19, 2010

Perihal Si Biri-biri dan Maher Zain

Alkisahnya kitorang dah dapat idea dah cane nak tenangkan mood Dania bila datang angin kus kus dia. hehehe...

Skrol kat bawah ni...

.
.
.
.
.



Kartun Shaun The Sheep! kartun ni memang lawak abes aar. hubby aar yang mula2 introduce kat Dania. tak sangka plak Dania bole layan. memang selama ni sume kartun yang ada kat TV tak penah plak dia layan. tapi yang ini memang lain. dia bole layan koya2 depan pc tanpa menghiraukan Ummie dan Baba dia.

dan yang ini,




Maher Zain-Insya Allah, lagu ni memang wajib pasang dalam keta. bayangkan la sepanjang perjalanan tu duk asek kena ulang2 lagu nih. Dania memang layan sampaikan siap nyanyi ngan muka berkerut-kerut sebab nak tarik suara.

ok la setakat entry ni dapat tulih. Si kecik dah meragam.

1 comment:

dbalkis said...

beb..email aku wei..aku dah ilang no tepon ko..dbalkis@gmail.com