Friday, January 30, 2009

Peristiwa Semalam

6.00 pm

ting...stesen Ampang Park.

dush dush dush...OK dapat selit masuk

6.05 pm

Okk oowww...saya telah berada di tengah2 mat2 indon.

uhuk...uhuk...bau parfume mereka amat memeningkan kepala saya. whatever.huhu...

6.15 pm

ting...stesen dang wangi

dush dush dush...manusia berpusu2 keluar dan menyelit2 masuk

tetiba ada sorang mat indon dengan muka tak malu nye menyempit kat tempat duduk budak kecik itu

budak kecik itu dengan muka tak puas hati "fine! saya duk kat tempat mak saya"

dan mat indon tu plak wat muka tak bersalah

tapi saya, hehe...seperti besa tidak pernah berubah, sentiasa slumberland memaki hamun orang. mine u. it's public area!!! kurang hajar!!! amik ko.

mat indon tu memang muka sepeet sampai le dia turun kat Pasar Seni. last shoot from saya- berambus ko!!

muaahhaha....

padan muka. ingat negara ni macam negara ko? suka2 ati nak lompat tren or himpit2 orang? sedar lah skit kamu tu pendatang.



3 comments:

zue said...

huh>mane satu dualog ko sbnrnyer..tp part 'berambus ko' tu, ko mmg actually said it ke??hahahha...cool giler..

azya said...

sukaaa new skin ni...sejuk dan cantik :)

ummi mien said...

dialog aku yang kureng tu le. hehe...kurang ajar dan berambus ko. a ah aku taruk dia masa tu gak.sebab tak leh terima la orang dewasa bole berebut tempat duduk ngan budak kecik. nak plak indon. membara je.