Thursday, September 3, 2009

i am 27.

Salam sume...

yea. selamat hari jadi pada saya! seronoknya dapat besday gift dari maxis. yes. saya bole sesuka tepon sape2 dari network yang sama. seronotnyeeeeeaaaa.

apapun alhamdulillah syukur pada nikmat Nya saya maseh bernafas dan dapat menjalani ibadah puasa untuk tahun ini.

terima kaseh pada kengkawan yang wish saya. trimas di atas ingatan.

hadiah dari hubby? erm...mungkin tak le kot.setelah kerugian banyak baru2 ini, tak de la nak meminta sangat. lagipon saket hati gak kalu sambut dah sah2 tak de piccas. huhu...

k gtg. suda sampai masa untuk balik umah. selamat berbuka sume.

11 comments:

alifah@along said...

selamat hari jadi..tua dah..huhuhu...sila settlekan hutang i, ok!!

azya said...

mien..happy bday!!!!!
semoga panjang umur, murah rezeki, diberikan kesihatan yang baik dan ceria2 selalu :D

lydzar said...

mien..happy birthday juga..bawak bersabar dengan musibah yg tiba.

aku dh edit ruangan komen kt blog aku tu, cuba ko tinggalkan komen pasni. kalo tak ok gak lagi, sms bgtau aku boleh? :)

nanin said...

Mien!! selamat hari jadi yg ke 27!! tahun depan tambah baby baru jom? (menyimpan angan2 tinggi... heehehehe)

dbalkis said...

Mien..happy birthday..may all your wisH COME TRUE

zue said...

babe!!!!! serius...pas dh kemas dapur jap td br aku teringt..huhu..sorry bgt, kecoh sket kt opis today..btw, bile dh bc blog ko ni, br aku phm nape ko call aku tergdeix2 smpi hp tergelincir atas kpale dania..muahahhahahahhahahahhahaa...rupenye tepon free...cis cis..nway, once again, happy bday my dear friend..smoga pjg umur dan dimurahkan rezeki slalu, dan sntiasa bahagia..amin :)

p/s: sile 'ajar' dania bersosial dgn lelaki..kah kah kah.. ;p

ummi mien said...

along: tq. hutang tag ka? hehe...nanti ye. tunggu giliran

ani: tq ani. u too dear! nanti nak fly jgn lupa announce.

che'li: yupp.nanti aku wat seribu komen sbg membalas balik sbb tak dpt letak komen.

nanin: hoi...tak nyempat. rileks le dulu. tggu zue n mirah deliver baru kita preggy. aci tak?

dayang: tq!

zue: hahaha...abes aku kena marah ngan zaid taw. sume pasal kamu. tapi tak pe. bila lagi kan. hikhikhik...

ko nye p/s note tu nasyar tulis kan? kan? kan? hahaha...dania cakap belom masanya utk dia bersosial. blajar pandai2 dulu baru bole kawan ngan lelaki ok. lalallala...

Mimiamilia said...

Mien,
Happy besdayy!! semoga sentiasa awet muda dan dimurahkan rezeki

..::daria::.. said...

sweet 27th burve day mien! :)

~smoge panjang umo, murah rezeki & hidup hepi sokmo wif ur family..aminn

ummi mien said...

kak mimi: tq for ur pray.awet muda? i loike!

noma bee:owh...so suweet.

OneRoseHoney said...

mien...Happy Birthday!!! semoga murah rezeki dan dipanjangkan umur