Monday, March 1, 2010

B free

Setelah setahun lebey guna botol B free yang lama, Sabtu lepas berjaya gak kitorang dapatkan botol B free yang baru untuk Dania. Sebetolnya niat nak tukar tu dah lama tapi seingat aku masa perasaan berkobar-kobar nak beli masa tu B free discontinued from the market. Katanya nak ganti yang baru. lama gak tunggu nak dapat yang baru. sampai kan sepupu hubby kirim kat kawan dia yang duk Singapore semata-mata nak beli untuk newborn dia. Cam kitorang ni tak de la urgent sangat kan.

Bila tengok je design botol B free yang baru tuh, I loike! No wonder la laaamaa sangat nak tunggu stok. Design yang baru ni mmg sangat cantik, putih suci dan bersih! hahaha...

Pada ibu2 yang maseh mencari botol susu yg seswai, sila la mencuba B free. banyak kelebihannya. nak tau lebey lanjut, cuba p thebabyloft
dan mybbstore



2 comments:

alifah@along said...

min, knp tak cuba brand tupperware??ok jugak...

JanuskieZ said...

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors