Friday, March 5, 2010

Not much to say but...




Yeah...mood saya sgt depressed dan tensen je skang ni.

Too many things happened n really can't stand anymore.


Semalam dh luah kat my fren n hubby.

Tu pon maseh ada saki baki lagi. huhu...

Now I'm thingking to take a leave. may be 1 or 2 days.


After read Zue's entry bout cyberview lodge n Intan's entry bout pullman, hehe...rasa cam why not kan? selepas penat mencari rezki. i need some relax. spa pon cam best jek. if i want to wait my next trip to Kedah/Penang/Perlis, ermm...rasa lambat lagi dan x mungkin pon bole pegi lagi.

haaiihh... hati, cepat2 la sembuh.


btw, i'm now listening to Glee The Music No. 1. Gals, korang follow tak cite ni? siyes aku suka layan sume lagu yang dalam cite tuh. gla semangat aku bawak headphone semata2 nak dengar keyboard dan harmony sua
ra pelakon2 nye. hahaha...kalu sape2 yang agak blur, ni aku tepek sket piccas...

3 comments:

dbalkis said...

Sabar Mien..aku kalau dah tahap tepu tak lalu nak makan..tu jadi minggu ni..mat pon perasan..aku boleh tak kesah nak dinner..makan roti 2 kpg dah..ada rasa nak makan tapi malas..pastu aku terus tido...kat ofis lagi la tak makan...tak de selera walaupun lapa..dah seminggu macam tu..

take it easy ye..aku rasa kalau keje gomen support staf boleh la relax but kalau dah namenye pegawai juga engineer, akauntan, QS segala..maaple..

R-B-I said...

Moga kau tabah k...amik la cuti dan rehat dan aku juga terpikir perkara yang sama selepas membaca entry pullman n cyberview mereka, jeles okeh dan benci juge!

ummi mien said...

dayang, tq. ye la. sama la kita. tapi bila dh cenggitu, sian kat family. terabai je bila kita dlm mood depressed. aku rs bersalah sgt.

ujie, mari la kita menjeleskan mereka berdua dgn bercuti bersama2. hahahaa...