Friday, February 13, 2009

Maryam Bt Faziazam

Entry pasal baby lagi. hehe...

Last month(sori lambat update!) kitorang pegi melawat Maryam,2nd daughter of Du'a and Faziazam.

Anak sulong mereka namanya Sarah.

Simple je kan nama anak2 derang.

Kami pergi berempat sahaja; me, hubby, Dania dan Syifaak.




















More piccas of Maryam:


4 comments:

Nadine Zuharra said...

comellnye baby berdua ituu..aik..gamba sarah tadek ek..?hmm,maryam mukenye seiras gak ngan sarah,mate ngikut fazi kan..hehe

ingat nnti dh stay KL nak menziarah jgk mak2 budak ni..termasuklah mummy dania..leh kee...hikhik

zue said...

oit..dania dpt gaya senyum baru ke..asyik ke telinga ke senyumnye..heheh..dh tak meng'oooo'kan ke?hehe

ummi mien said...

embe> yeah...sgt dialu2kan. cukup bln 3 ni dh setahun tak jumpa ko. last jumpe ko ms wedding ko dolu. dh nk setahun la kan? next month dah anniversary. hikhikhik....

zue> Dania dah stop buat 'oooo' tuh. skang ni skit2 nk marah kalu org usik dia. hehe...

Syeda said...

comel anak fazi dua
nnti la jumpe bile ade wedding ke apa. snang sikit :)

ps: everytime tgk awan dania kt astro ria tu sure tringt anak ko mien :)